Welkom

Welkom bij Zwemvereniging Berlage!

De zwemvereniging geeft les aan kinderen vanaf 4 jaar volgens het Zwem-ABC. Je kind doorloopt verschillende badjes waarin het geleidelijk de verschillende zwemvaardigheden leert en eventuele angsten leert overwinnen. Als je kind het C-diploma heeft behaald zal je kind in staat zijn om ook in noodgevallen zich in het water te kunnen redden.

Om de voortgang van je kind te kunnen volgen en daar eventueel vragen over te stellen, hebben wij om de ca. 6 weken kijklessen, waar je de eerste 10 minuten van de les kunt bijwonen.
Tijdens en na de lessen zijn de aanwezige bestuursleden altijd bereid op je vragen en opmerkingen in te gaan. U vindt ze in de gang of na de lessen in het Grand Café.

Heb je vragen of opmerkingen, mail dan naar secretaris@zvberlage.nl.

Kijk ook eens de video waarin we laten zien hoe we als vrijwilligers Zwemvereniging Berlage mogelijk maken! Als je geïnspireerd bent om mee te helpen in of naast het bad, meld je dan ook vooral! 

Pssssst!

Je bezoekt deze website vast omdat je op zoek bent naar een zwemschool voor jouw kind. De beste voorsprong die je een kind kan geven is vaak naar het zwembad gaan. Niet alleen vóórdat je kind opgeroepen wordt voor zwemles, maar ook juist tijdens het krijgen van een zwemdiploma. We zien dat kinderen water en diepte vaak spannend vinden, dus hoe meer ze met u oefenen, des te sneller ze zich als een vis in het water voelen!

Het Leeghwaterbad in Purmerend heeft in het weekend uurtjes waar er in geoefend kan worden zonder zwembandjes. Een aanrader!

Een andere aanrader zijn de zwemkampen van Kids Aktief in Amsterdam. Zij verzorgen in de schoolvakanties zwemkampen om kinderen een boost in hun zwemkunsten te geven.