Reglement

Verplichtingen

Onze vereniging bestaat volledig uit vrijwilligers. Elk zondagmorgen zijn zij aanwezig om uw kind zwemles te geven. Verder heeft onze vereniging financiële verplichtingen na te komen, zoals het huren van het  Noorderparkbad. Wij zouden het daarom zeer op prijs stellen als u uw verplichtingen na zou willen komen: U dient op tijd te betalen, dit scheelt u en ons veel tijd en bijkomende telefoon- en portokosten.

Opzeggen

Als uw kind voortijdig stopt met zwemmen dient u dit per e-mail te melden. Dit kan door een e-mail te sturen naar secretaris@zvberlage.nl. U kunt alleen per blok opzeggen. Dit dient u 1 maand voor aanvang van het nieuwe blok per e-mail door te geven. Uw kind stroomt automatisch door naar het B- en C-diploma.

Na het behalen van het C-diploma gaat Zwemvereniging Berlage er vanuit dat uw kind niet doorgaat en wordt de contributie verplichting automatisch stopgezet.
Wil uw kind wel door naar Zwemvaardigheid dan moet u een e-mail sturen naar secretaris@zvberlage.nl. Wij kijken dan of er plek is. U hoeft dan niet opnieuw inschrijfgeld te betalen.

Adres- en/of naamswijziging

Wanneer u uw zoon of dochter laat inschrijven geeft u zijn of haar naam, adres en telefoonnummers op. Indien er tussentijds een wijziging in deze gegevens optreedt, verzoeken wij u dit per e-mail te melden aan de secretaris op het e-mail adres: secretaris@zvberlage.nl.

Eerste les

Wanneer uw zoon of dochter voor de eerste keer komt zwemmen kunt u om 09.00 uur met uw kind mee het zwembad inlopen en 10 minuten blijven kijken. I.v.m. hygiëne is het verboden om met schoenen op de witte tegels (zwemmersgebied) te lopen.

Gebruik van de tribune bij het afzwemmen

Tijdens het afzwemmen kunnen ouders, broers en zussen, opa’s en oma’s en andere belangstellenden kijken vanaf de tribune.

Laatste zwemzondag

De laatste zwemzondag is het feest. Er wordt dan geen les gegeven. U kunt samen met uw kind vrij-zwemmen in het badje waar hij/zij les heeft. Iedereen die komt meezwemmen moet een zwemdiploma hebben.

Kijkdagen

Ongeveer eenmaal per 6 weken (lessen) is er een kijkdag. Op deze dagen bent u welkom van 9.00 tot 9.15 uur om de zwemprestaties van uw kind te bewonderen.

U kunt dan vragen stellen aan de lesgevende van uw kind. Wij verzoeken u, in het belang van de kinderen, zich te houden aan de bovengenoemde tijden, zodat wij op tijd weer verder kunnen met lesgeven. Voor data zie de kalender verder in dit blad.

I.v.m. hygiëne is het verboden om met schoenen op de witte tegels (zwemmersgebied) te lopen.

Bandjes

Als een kind in een bepaald badje aan de betreffende eisen voldoet en doorgaat naar het volgende badje, krijgt hij/zij aan het einde van de les een nieuw bandje. Kinderen vinden het vaak leuk om een nieuw bandje te krijgen als ze door gaan naar een nieuw badje.

Inschrijfgeld

Inschrijfgeld wordt niet terugbetaald indien u besluit om niet bij Zwemvereniging Berlage te gaan zwemmen.