Reglement

Verplichtingen

Onze vereniging bestaat volledig uit vrijwilligers. Elk zondagmorgen zijn zij aanwezig om je kind zwemles te geven. Verder heeft onze vereniging financiële verplichtingen na te komen, zoals het huren van het  Noorderparkbad. Wij zouden het daarom zeer op prijs stellen als je jouw verplichtingen na zou willen komen: Je dient op tijd te betalen, dit scheelt jou en ons veel tijd en bijkomende kosten. Dit doe je om op de incassodatum voldoende geld op je rekening te hebben staan. De incasso wordt altijd aangekondigd. Heb je vragen over de betaling of wil je overstappen op Jeugdfonds Sport Amsterdam, dan kan je dat via penningmeester@zvberlage.nl regelen.

Opzeggen

Als je kind voortijdig stopt met zwemmen dien je dit per e-mail te melden. Dit kan door een e-mail te sturen naar secretaris@zvberlage.nl. Je kunt alleen per blok opzeggen. Dit dien je 1 maand voor aanvang van het nieuwe blok per e-mail door te geven. Je kind stroomt automatisch door naar het B- en C-diploma.

Na het behalen van het C-diploma gaat Zwemvereniging Berlage er vanuit dat je kind niet doorgaat en wordt de contributie verplichting automatisch stopgezet.
Wil jouw kind wel door naar Zwemvaardigheid dan moet je een e-mail sturen naar secretaris@zvberlage.nl. Wij kijken dan of er plek is. Je hoeft dan niet opnieuw inschrijfgeld te betalen.

Adres- en/of naamswijziging

Wanneer je jouw zoon of dochter laat inschrijven geeft je zijn of haar naam, adres en telefoonnummers op. Indien er tussentijds een wijziging in deze gegevens optreedt, verzoeken wij je dit per e-mail te melden aan de secretaris op het e-mail adres: secretaris@zvberlage.nl.

Eerste les

Wanneer jouw zoon of dochter voor de eerste keer komt zwemmen kunt je om 09.00 uur met je kind mee het zwembad inlopen en 10 minuten blijven kijken. I.v.m. hygiëne is het verboden om met schoenen op de witte tegels (zwemmersgebied) te lopen.

Gebruik van de tribune niet toegestaan 

Tijdens de les mag er geen gebruik worden gemaakt van de tribune of de balustrade. Wij huren die ruimte niet, behalve bij het afzwemmen.

Laatste zwemzondag = papa/mama zwemmen

De laatste zwemzondag is het feest. Er wordt dan geen les gegeven. Je kan samen met je kind vrij-zwemmen in het zwembad. Iedereen die komt meezwemmen moet een zwemdiploma hebben.

Kijk- en kledingdagen

Ongeveer eenmaal per 6 lessen is er een kijk- en kledingdag. Op deze dagen ben je welkom van 9.00 tot 9.10 uur om de zwemprestaties van je kind te bewonderen.

Je  kunt meteen vragen stellen aan de lesgevende van je kind. Wij verzoeken je, in het belang van de kinderen, zich te houden aan de bovengenoemde tijden, zodat wij op tijd weer verder kunnen met lesgeven. Voor data zie de kalender verder in dit blad.

We geven een advies voor de kleding die de leerlingen aan kunnen doen. Echter staat het de leerlingen vrij om bijvoorbeeld iets extra’s aan te doen. Hierdoor ervaren ze hoe het is om met kleding in het water te belanden. Uiteindelijk geven we zwemles om de leerlingen veilig op en om het water te maken! U kunt de natte kleding direct weer meenemen als u de zwemles verlaat.

I.v.m. hygiëne is het verboden om met schoenen op de witte tegels (zwemmersgebied) te lopen.

Inschrijfgeld

Inschrijfgeld wordt niet terugbetaald indien u besluit om niet bij Zwemvereniging Berlage te gaan zwemmen.